Telefon: 28 14 27 19   //   Mail: jan@hjmteknik.com​

Profil​

​År 1967:

Hans Erik Madsen starter som selvstændig renseri- og vaskeri-montør.

Dette sker på opfordring, fra flere af hans kunder, som han har serviceret som ansat på Nilbro, der dengang var en dansk virksomhed, der producerede vaskemaskiner og de kendte Rekord rensemaskiner.

Men virksomheden Nilbro blev nødt til at lukke i 1967, og der stod så en del renseri - og vaskeri ejere uden mulighed for at kunne få deres maskiner serviceret. Derfor begyndte mange af Nilbros montører dengang en usikker tilværelse med at blive selvstændige.

Men Hans Erik Madsen formåede at få opbygget en solid stabil kundekreds på det meste af Sjælland og senere København. I dag dækker vi hele Danmark og har også kunder på Færøerne og øvrige Norden.

År 1989:

Jan Madsen træder med ind i firmaet og firmanavnet, H. E. Madsen bliver ændret til H.J.M. Teknik ApS.

Jan Madsen er født i 1964 og tager efter folkeskolen uddannelse som elektriker.

I 1987 afslutter Jan uddannelsen som El-installatør og efter 1 ½ år som belysningskonsulent i en el-grossist virksomhed, søges der om autorisationsbevis til El-installatør uddannelsen, hvilket også bliver bevilget.

Derved blev der skabt en bedre servicemulighed over for de eksisterende kunder.

Virksomheden beskæftiger sig i dag med stort set alt inden for renseri- og vaskeribranchen.

Heraf kan nævnes import og salg af:

​Renserimaskiner, finishudstyr, dampanlæg, trykluftudstyr, kølevandsanlæg, pakkemaskiner, conveyor anlæg, elinstallationer, rørinstallationer mv.

På vaskerisiden forhandler vi udstyr fra Electrolux Professional A/S, med hvem vi har haft et meget tæt samarbejde igennem mere end 25 år.

Her skal nævnes det såkaldte ”vådrens” koncept Lagoon, som vel nok er et af Danmarks mest udbredte systemer og eneste system i verden, der er godkendt af WOOLMARK.

År 1993:

H.J.M. Teknik ApS var de første til at installere de nye såkaldte ”kulbrinte” rensemaskiner i Danmark og siden hen også i Sverige og Norge.

Det har gjort, at vi har høstet en masse erfaring, og siden hen været med til at videreudvikle kulbrinte rensemaskinerne i tæt samarbejde med ønsker fra vores kunder.

Best Seller i 2001 og 2002 for Satec, nu EazyClean (tysk producent af kulbrinte rensemaskiner)

År 1999:

H.J.M. Teknik ApS overtager aktiviteterne fra Finn Thomsen.

År 2008:

H.J.M. Teknik ApS overtager aktiviteterne fra Ryan Service A/S, og servicerer fremover kunderne herfra.

År 2010:

Kåres til Gazellevirksomhed 2010.​

HJM Teknik ApS • Fluebæksvej 194 • DK-4100 Ringsted • Tlf.: +45 28 14 27 19 • Fax: (+45 57 67 27 20) • CVR: 12685696 • mail: jan@hjmteknik.com